webwinkelhelden sien en co voor kinderen die gek op knutselen zijn knutselpakketten creatieve kinderfeesten kinderworkshops

Hoe het begon

Dat er ooit een Sien en Co zou komen, stond eigenlijk al heel lang vast. Het creatief bezig zijn zat er bij mij namelijk al jong in. Al vanaf een jaar of 4 haakte en breide ik met mijn moeder mee. Heerlijk vond (en vind) ik het om zo bezig te zijn. En bij haken en breien is het niet gebleven. Of het nou kleien was of punniken, kaarten maken of bloempotten versieren. Ik knutselde wat af. Toen ik bij een vereniging de kinderentertainment mocht gaan doen, was ik helemaal in mijn sas. Al snel ontstonden bij mij toen de wilde plannen van een eigen bedrijfje op het gebied van knutselen met kinderen. Maar hoe maak je van een droom werkelijkheid?

Sien en Co

Na ruim 20 jaar binnen de farmaceutische wereld gewerkt te hebben gooide ik in 2013 drastisch het roer om. Vanaf dat moment ging ik helemaal voor mijn webwinkel en dus mijn droom. De webwinkel kreeg de naam Sien en Co. Sien is de naam van mijn dochter en Co, haar knuffelkonijn, is de mascotte. De webwinkel werd al snel gevuld met eigentijdse, leuke, stoere, grappige knutselpakketten. Daarnaast werden ook de ideeën voor kinderfeesten en workshops al snel uitgewerkt en vormgegeven.

De leukste knutselideeën

Omdat ik mijn enthousiasme voor knutselen verder wilde delen, ben ik in 2014 ook het blog Knutselen met Sien en Co begonnen. Via dit blog deel ik alle leuke knutsels die ik tegenkom en ook mijn eigen knutselideeën.

webwinkelhelden-het-gezicht-achter-sien-en-co

Gea

Bezoek de shop en het blog.

Volg Sien en Co via:
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
YouTube

Dit knutselpakket mag je niet missen